Сериозен инцидент с преобръщане на автомобил Лада Нива и пострадал пешеходец

...
Сериозен инцидент с преобръщане на автомобил Лада Нива и пострадал пешеходец
Коментари Харесай

Пешеходец „преобърна“ ударилата го Лада Нива ВИДЕО

Сериозен случай с катурване на автомобил Лада Нива и пострадал пешеходец бе запечатан от видеорегистратор на друга кола в Санкт Петербург и оповестен в обществените мрежи. На фрагментите се вижда как пешеходец, който несъмнено не е млад решава да пресече на червена светлина пътното платно. Един от водачите забавя ход, с цел да може мъжът да мине. Но в този миг от дясната лента излита Нива с висока скорост.

Пешеходецът е ударен от лявата последна част на всъдехода, заради което той пада и по-късно е имал потребност от хоспитализация. Нивата след това удря оградата и се прекатурва, като разрушава и рекламно пано.

Според очевидци на произшествието, виновността на пешехода е неоспорима. Обаче и лидерът на Лада Нива наподобява е нарушил разпоредбите на пътя. По-специално, на този сектор от пътя позволената скорост е до 40 км / ч, до момента в който всъдеходът се движи доста бързо.

Освен това придвижването от дясната лента е разрешено единствено на дясно, само че съдейки по набраната скорост, водачът на Нива наподобява като че ли изобщо не счита да завива. ВИДЕОЛИНК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР